Нови противоепидемични мерки

четвъртък, Октомври 21, 2021

Уважаеми зрители, Малък Градски Театър "Зад канала" Ви очаква!
От днес, съобразно новите противоепидемични мерки в страната, зрителите ни ще бъдат допуснати след представяне на един от следните документи:

- Сертификат за ваксинация
- Отрицателен ПСР тест или антигенен тест
- Официален документ за преболедуване

Зрителите трябва да носят маски и да спазват дистанция.

Малък Градски Театър "Зад канала" разчита на вашата социална отговорност!

P.S. Днес зам.-министъра на здравеопазването д-р Димитър Петров обяви, че до понеделник / 25.10 / при проверка от РЗИ в обектите, при нарушения на въведените нови мерки и изисквания за използване на зелен сертификат на обществени закрити места или други нередности, ще се издава само предписание, без глоби. Това е гратисен период, за да успее системата да заработи.

Галерия снимки 

Ако искате да се свържете с нашата билетна каса, може да се обадите на посочения телефон от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Тел: +359 2 944 24 48
За закупуване на билети и допълнителна информация за нашите спектакли, може да посетите билетната каса на МГТ „Зад канала“ на адрес: бул. „Мадрид“ №1 от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Вашите билети Ви очакват онлайн на Theatre.bg

Може да използвате нашата онлайн форма за контакт, за да се свържем с Вас и да уточним детайлите около Вашите резервации.