"Скъперникът" на 26 ноември с Tavex

понеделник, Ноември 6, 2017

Дали във всеки един от нас живее по един Арпагон, който не би се спрял пред нищо, за да получи златото си? Малък градски театър "Зад Канала" и финансова компания Tavex организират съвместно томбола, която Ви дава ексклузивната възможност да се вживеете в ролята на "Скъперникът", като спечелите наградата от златно кюлче, любезно предоставена от Tavex!
Не пропускайте да се регистрирате на долупосочения линк, като напишете в полето "Лични данни" специалния осемцифрен код, който се състои от датата и месеца на спектакъла, реда и мястото Ви, обозначени на билета. Късметлията сред вас ще бъде изтеглен на сцената от любим актьор в края на постановката. / "Скъперникът" е на 26 ноември от 19.00 часа в МГТ "Зад канала"/
Всички регистрирали се ще получат и златната възможност първи да се информират за най-новите ексклузивни оферти на Tavex:
https://tavex.bg/

Ако искате да се свържете с нашата билетна каса, може да се обадите на посочения телефон от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Тел: +359 2 944 24 48
За закупуване на билети и допълнителна информация за нашите спектакли, може да посетите билетната каса на МГТ „Зад канала“ на адрес: бул. „Мадрид“ №1 от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Вашите билети Ви очакват онлайн на Theatre.bg

Може да използвате нашата онлайн форма за контакт, за да се свържем с Вас и да уточним детайлите около Вашите резервации.