Светли Празници

вторник, Декември 22, 2020

Скъпи приятели!
Отброяваме последните дни на година, в която бяхме по-рядко заедно. Не успяхме да отпразнуваме нашият 30 годишен юбилей. Не се прегърнахме пред елхата във фоайето.
Но бяхме заедно. Както винаги. Благодарим ви, че в трудните месеци и дни не позволихте на страха да спре пътя ви към нашата врата. Останахме щастливи – с вашата любов, която не спираме да усещаме и която ни дава живителното самочувствие, че сме нужни.
Добри дни ще ни съберат пак в нашия театър. Пак ще е тесен за многото приятели, пак ще е просторен за обичта и вдъхновението.
А юбилея ще го отпразнуваме. Малко по-късно, но много по-мъдри от изпитанието. И по-богати с обич и ново усещане за неразделност.
От 9 януари започваме представленията си, разбира се, спазвайки всички необходими мерки.
Бъдете здрави! Нека е светло пред очите и в душите!
Нека в празници и трудни дни пазим в себе си искрата Божия, а с нея - спасителните любов и желание за творчество!
Светла Коледа и прекрасна 2020!
Ние от Малък градски театър

Ако искате да се свържете с нашата билетна каса, може да се обадите на посочения телефон от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Тел: +359 2 944 24 48
За закупуване на билети и допълнителна информация за нашите спектакли, може да посетите билетната каса на МГТ „Зад канала“ на адрес: бул. „Мадрид“ №1 от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Вашите билети Ви очакват онлайн на Theatre.bg

Може да използвате нашата онлайн форма за контакт, за да се свържем с Вас и да уточним детайлите около Вашите резервации.