Новият сезон в МГТ "Зад канала" започна

четвъртък, Септември 1, 2016

Здравейте, приятели!
Лятото свърши и МГТ „Зад канала“ отново отвори вратите си за своите зрители. Програмата за октомври е готова, билетната каса работи и ви очакваме още на 29. и 30. септември, когато ще е новата ни премиера „Болница накрай света“ по „Районна болница“ на Христо Бойчев, режисьор Дино Мустафич, сценография и костюми Петя Стойкова, музика Асен Аврамов и с участието на актьорите Филип Аврамов, Иван Петрушинов, александър Дойнов, Пенко Господинов, Стоян Младенов, Албена Михова, Евгения Александрова – Лечева.
Следващата ни премиера ще е на 14. и 15. Октомври, когато ще зарадваме малките ни зрители с „Том Сойер“ по Марк Твен с режисьро Петринел Гочев, сценография и костюми Теодора Лазарова, композитор Стоян Руменин. С участието на: Стела Ганчева, Василена Атанасова, Алиса Атанасова, Евгения Александрова – Лечева, Емил Котев, Христо Мутафчиев и Христо Пъдев.
Очакваме Ви!

Ако искате да се свържете с нашата билетна каса, може да се обадите на посочения телефон от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Тел: +359 2 944 24 48
За закупуване на билети и допълнителна информация за нашите спектакли, може да посетите билетната каса на МГТ „Зад канала“ на адрес: бул. „Мадрид“ №1 от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Вашите билети Ви очакват онлайн на Theatre.bg

Може да използвате нашата онлайн форма за контакт, за да се свържем с Вас и да уточним детайлите около Вашите резервации.