ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

четвъртък, Април 1, 2021

Уважаеми зрители, ако искате да подарите билети за театър на любим човек, но не знаете кога е свободен или кои спектакли от репертоара на МГТ "Зад канала" желае да гледа, подарете му ВАУЧЕР ЗА ТЕАТЪР!
Така ще направите празника на вашия приятел наистина прекрасен, изпълнен с много вдъхновение и красиви емоции.
Такъв подарък може да направите САМО от нашата билетна каса или да бъде поръчан на мейла на театъра: mgt@abv.bg
Условия за ползване:
Подаръчният ваучер за театър може да бъде използван при стриктно спазване на следните условия:
• Срещу закупен ваучер не може да се получи равностойността му в лева или ресто, в случай, че стойността на избраните билети е по-ниска от тази на ваучера.
• Ако стойността на билетите за конкретното
представление/представления надвишава стойността на закупения ваучер, то може да бъде извършено допълнително плащане чрез доплащане.
• Ваучерът е валиден до изтичане на срока от една година от датата на закупуването му /от датата на издаване на фискалния бон/
• Ваучерът не може да бъде препродаван.
• В случай на отмяна на представлението, за което е осребрен ваучерът, на зрителите се предоставя възможността да изберат билети за следващо представление на друга дата или за друг спектакъл от репертоара на МГТ "Зад канала".
• Нарушаването на тези условия за ползване, прави ваучерът невалиден.
Подарете ваучер, зарадвайте любимите си хора и им доставете истинска наслада за сетивата!
Ние ще Ви очакваме!

Галерия снимки 

Ако искате да се свържете с нашата билетна каса, може да се обадите на посочения телефон от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Тел: +359 2 944 24 48
За закупуване на билети и допълнителна информация за нашите спектакли, може да посетите билетната каса на МГТ „Зад канала“ на адрес: бул. „Мадрид“ №1 от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Вашите билети Ви очакват онлайн на Theatre.bg

Може да използвате нашата онлайн форма за контакт, за да се свържем с Вас и да уточним детайлите около Вашите резервации.