Весели празници

петък, Декември 9, 2016

Декември е! Един от най- красивите месеци! В навечерието на Коледните празници, всеки би искал да подари добро настроение и великолепие от прекрасни предложения. Подарете на себе си и на любимите Ви хора специалния празничен пакет на МГТ „Зад канала“, който включва ексклузивни билети за премиерните и предпремиерните дати на постановката “Човекът, който искаше“ реж. Маргарита Младенова, заедно с красив комплимент от нас!
Приготвили сме Ви само 30 празнични подаръка, които може да закупите на касата на МГТ „Зад канала“!
На Коледа стават чудеса! Станете и Вие част от магията на Празника и Подарете най- топлия подарък- билет за театър!

Ако искате да се свържете с нашата билетна каса, може да се обадите на посочения телефон от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Тел: +359 2 944 24 48
За закупуване на билети и допълнителна информация за нашите спектакли, може да посетите билетната каса на МГТ „Зад канала“ на адрес: бул. „Мадрид“ №1 от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Вашите билети Ви очакват онлайн на Theatre.bg

Може да използвате нашата онлайн форма за контакт, за да се свържем с Вас и да уточним детайлите около Вашите резервации.