Весело лято! Ще се видим наесен!

понеделник, Юни 27, 2016

В момента в МГТ „Зад канала" има репетиции на "Болница накрай света", по „Районна болница" от Христо Бойчев, с босненския режисьор Дино Мустафич, когото нашите зрители помнят със спектакъла „Демонът от Скопие".

Сценографията и костюмите са на Петя Стойкова, а музиката – на Асен Аврамов. В постановката „Районна болница" участват актьорите Филип Аврамов, Иван Петрушинов, Александър Дойнов, Пенко Господинов, Стоян Младенов, Албена Михова и Евгения Александрова – Лечева.

Премиерата ще е през есента.
Очаквайте я!

Галерия снимки 

Ако искате да се свържете с нашата билетна каса, може да се обадите на посочения телефон от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Тел: +359 2 944 24 48
За закупуване на билети и допълнителна информация за нашите спектакли, може да посетите билетната каса на МГТ „Зад канала“ на адрес: бул. „Мадрид“ №1 от 11 до 19 ч. от вторник до събота и от 13 до 19 ч. – в неделя и понеделник. Обедна почивка: 14:30 ч. - 15:00 ч.

Вашите билети Ви очакват онлайн на Theatre.bg

Може да използвате нашата онлайн форма за контакт, за да се свържем с Вас и да уточним детайлите около Вашите резервации.